Over ons

Cocktail Service Volendam is opgericht in December 2015 door Collin Sier.

Ons doel is om de best mogelijke service en kwaliteit te leveren aan onze klanten. Wij doen dit door alleen gebruik te maken van de allerbeste producten. En elke keer weer onze volledige aandacht te schenken aan iedere cocktail.

Het hoogtepunt van onze services zijn natuurlijk onze overheerlijke, verse en ter plaatse gemaakte cocktails. Wij gebruiken hierbij alleen de beste ingrediënten zoals vers fruit en A-merk dranken. Zoals Smirnoff Vodka, Bacardi Rum en Sauza Tequila. Wij hebben een menukaart van 11 verschillende populaire cocktails. Waaronder de Sex on the beach, Mojito, Margarita en de Cosmopolitan. Bekijk het volledige menu hier.

Naast de normale alcoholische cocktailfeesten zijn wij tevens ook in te huren voor kinderfeesten. Wij leveren hierbij dezelfde services als bij de cocktailfeesten alleen doen wij het dan met alcoholvrije cocktails. Uiteraard worden ook deze cocktails gemaakt met alleen de beste sappen en het verste fruit. Het is dus niet alleen lekker, maar ook nog heel gezond. Bekijk het volledige menu hier.